10. oktober 2020

Šport je sprostitev, lahko pa tudi krepitev vezi med sodelavci

Ključ do dobrega počutja je gibanje. Že pol ure gibanja na dan bistveno pripomore k vašemu boljšemu fizičnemu, pa tudi psihičnemu zdravju. Samo spomnite se, kako dobro ste se počutili po zadnji telovadbi ali teku?

 

Da boste vztrajali, si obvezno izberite vadbo, ki vas veseli, saj boste le tako lahko vztrajali in uživali v gibanju.

 

Ekipni duh tudi na delovnem mestu

 

 

Športno udejstvovanje ne vpliva le na zdravje, predstavlja tudi dober način za krepitev ekipnega duha in zaupanja med sodelavci, saj ga ti vedno prenesejo  tudi na delovno mesto.

 

In če vaš delodajalec spodbuja športne aktivnosti tudi s kritjem prijavnin na razne športne dogodke, je lahko prijeten sobotni ali nedeljski športni dan s sodelavci tudi priložnost, da se z vašimi sodelavci še bolje spoznate ter naredite nekaj za vaše zdravje.

 

»Podjetje nam krije stroške prijavnine na športne dogodke, zato se jih redno udeležujem, da izkoristim priložnost,” pravi Blaž Jaklič, sodelavec v logistiki, in doda: “HOFER gradi na odlični ekipi, zato tudi izbira ljudi, ki skupaj dobro sodelujejo. Uigrane ekipe se ne da kupiti.«

 

HOFERjevci bodo lahko tekli tudi v Kranju

 

Priložnost za novo športno sodelovanje bo za HOFERjeve sodelavce že 13. oktobra, ko bodo lahko skupaj s preostalimi tekači pretekli krožno tekaško pot po kranjskih ulicah, na kateri bodo spoznali glavne znamenitosti Kranja.    

Seznam novic