10. oktober 2020

Uspešno zaključen 2. Tek za Kranj!

V soboto, 13. oktobra, smo zaključili z drugim najbolj mestnim tekom! Na štartni listi je bilo kar 650 tekačev, kar je še enkrat več kot lani,  Krančkovega teka pa se je udeležilo skoraj 200 otrok.

 

Veseli smo tudi vseh navijačev, ki so nas vzpodbujali ob progi. Prireditev so športno popestrili naši ambasadroji: Vesna Fabjan, Robi Kranjec, Emil Tahirovič in Rok Puhar. 

 

Otroci in starši so uživali na Krančkovem otroškem teku, kasneje pa so lahko svoje zmožnosti preizkusili tudi ostali tekači.

 

Na teku na 3,3 km je med moškimi slavil ambasador teka Rok Puhar, ki je progo premagal v neverjetnem času 0:09:40. Pri ženskah je slavila Klara Mali s časom 0: 11:49.

 

V teku na 10 km je bil prvi Dino Grbić časom 0:33:33, pri ženskah pa Lenča Belehar s časom 0:38:19. 

 

Ponosni smo, da Tek za Kranj vsako leto združi več kranjskih športnih klubov in društev. V največjem številu so se teka udeležili člani Nogometnega kluba Triglav Kranj in Atletskega kluba Triglav Kranj. Z nami so bili tudi: Plavalni klub Triglav Kranj, Akademski vaterpolo klub Triglav Kranj, Ženski odbojkarski klub Triglav Kranj, Odbojkarski klub Triglav Kranj in številni drugi. 

 

Prireditev ne bi uspela brez pomoči vseh sponzorjev in vseh prostovoljcev, ki so poskrbeli za dobro vzdušje vseh udeležencev.

 

Da je bilo vzdušje res odlično, se prepričajte z ogledom fotogalerije. 

 

 

 

 

 

 

 

Seznam novic