30. sept - 30. oktober 2021

Znani rezultati 4.Teka za Kranj - Memoriala Vincenca Drakslerja

Humanitarno rekreativni dogodek Tek za Kranj – Memorial Vincenca Drakslerja je letos potekal v drugačni obliki.  Med 19. septembrom in 10. oktobrom so se tekači udeležili virtualne tekme na 3,3 ali 10 km, pohodniki pa v lastni izvedbi odkrivali lepote poti Jeprškega učitelja. Organizatorji smo z udeležbo zadovoljni, saj je, kljub trenutni situaciji, na dogodku aktivno sodelovalo preko 100 udeležencev.

 

Med ženskami je v absolutni konkurenci na 10 km zmagala Jera Rakovec Nahtigal s časom 51:41, med moškimi pa večkratni zmagovalec našega teka Dino Grbić s časom 33:57. Na krajši razdalji na 3,3 km je s časom 11:34  ženski naslov ubranila Maruša Cijan Brkič, med moškimi pa je zmagal Sebastjan Gregorin s časom 11:22.

 

 

Tekači so si tekaške trase izbrali sami. Pohodniki so spoznali pot Jeprškega učitelja, na desnem bregu Save, med Drulovko in Bregom ob Savi.

 

V naslednjih dneh bo sledila virtualna podelitev priznanj. Zmagovalca na 10 km bosta prejela tudi prehodni pokal. Sponzor prireditve, podjetje Arc-Kranj, bo najboljše tekače nagradil še s praktičnimi nagradami blagovne znamke Erdinger Alkoholfrei in Erdinger. Najmlajše pohodnike so s praktičnimi nagradami obdarili tudi v Mestni občini Kranj, srečnim izžrebancem bo podjetje Arc-Kranj podarilo še darilne pakete znamke ActiveO2.

 

Organizatorji: Atletski klub Triglav Kranj, Fundacija Vincenca Drakslerja, Mestna občina Kranj, Zavod za šport Kranj, Zavod za turizem in kulturo Kranj ter podjetje Dspot, se vsem udeležencem iskreno zahvaljujemo.  

 

Seznam novic