30. sept - 30. oktober 2021

5. Tek za Kranj - Memorial Vincenca Drakslerja tudi letos "na daljavo"

5. Tek za Kranj – Memorial Vincenca Drakslerja bo tudi letos potekal v virtualni obliki. Pohod Vincenca Drakslerja bo organiziran »na daljavo«, tekači boste lahko sodelovali na virtualnem teku.

 

Organizatorji: Atletski klub Triglav Kranj, Fundacija Vincenca Drakslerja, Mestna občina Kranj, Zavod za šport Kranj, Zavod za turizem in kulturo Kranj in podjetje Dspot,  smo tudi letos, zaradi situacije s koronavirusom, primorani organizirati projekt na daljavo. 

 

Med 30. septembrom in 30. oktobrom so pohodniki vabljeni na spominski pohod Vincenca Drakslerja. Letos se boste lahko podali na eno od 12 slikovitih poti v okolici Kranja. Izbira poti je poljubna, svoje sodelovanje pa potrdite z oddajo obrazca na spletni strani. 

 

Za tekače bo tudi letos organizirana virtualna preizkušnja. Kot vsako leto, se bodo tudi letos pomerili v teku na 3,3 ali 10 km. Vsak tekač si bo traso izbral sam, rezultat pa oddal v posebnem obrazcu na spletni strani. Zadnji rok za oddajo rezultatov bo 30. 10. 2021 do polnoči. Najboljši v razpisanih kategorijah bodo prejeli virtualne spominske diplome. 

 

Sodelovanje na virtualnem teku ali pohodu bo brezplačno.

Sodelujoči, ki bodo želeli prejeti spominsko majico, bo štartnina simbolna.

 

 

Seznam novic