8. oktober 2022

Aktualno

Več kot 2000 obiskovalcev na največjem športnem dogodku na Gorenjskem, 6. Teku za Kranj – Memorial Vincenca Drakslerja

V starem mestnem delu Kranja je v soboto, 8. oktobra 2022, po skoraj dveh letih digitalne izvedbe dogodka, potekala največja tekaška prireditev na Gorenjskem,  6. Tek za Kranj – Memorial Vincenca Drakslerja. V prekrasnem jesenskem dnevu se je dogodka udeležilo več kot 2000 obiskovalcev, med njimi tekačev, pohodnikov, otrok in spremljevalcev ter drugih udeležencev. 

 

Med ženskami je v absolutni konkurenci na 10 km zmagala Kim Ameršek s časom 38:44, med moškimi pa Dino Grbić s časom 31:43. Na krajši progi 3,3 km je med ženskami s časom 12:04 zmagala Maruša Cijan Brkič, med moškimi pa Tilen Dobnikar s časom 09:58.

 

Dogodek so v pisani športni zasedbi popestrili kranjski ambasadorji športa Akademski vaterpolski klub Triglav Kranj, Vesna Fabjan, Mia Krampl, Robi Kranjec, Emil Tahirovič in Tadej Valjavec.

Preberi več
ZNANI REZULTATI 6.TEKA ZA KRANJ - MEMORIALA VINCENCA DRAKSLERJA

Za nami je 6. tek za Kranj - Memorial Vincenca Drakslerja.

 

Hvala vsem, ki ste se ga udeležili! :)

 

 

Preberi več
6. Tek za Kranj - Memorial Vincenca Drakslerja letos ponovno v živo!

 

Tekači in tekačice ter vsi ljubitelji športnih aktivnosti, pozor!

 

Sobota, 8. oktober bo v Kranju rezervirana za šport! Tisti, ki najraje obujete tekaške copate boste lahko tudi letos tekli po slikoviti mestni trasi na 3,3 km ali 10 km. Pridružijo se vam lahko tudi najmlajši tekači, ki bodo lahko uživali na Krančkovem otroškem teku.

Preberi več