10. oktober 2020

Poskrbite za svoje zdravje, tudi z rednim gibanjem

V službi preživimo približno tretjino svojega aktivnega življenja in zato je še kako pomembno, da tudi na delovnem mestu poskrbimo za svoje zdravje, zdrave navade in posledično tudi zadovoljstvo v zasebnem življenju.

 

Priljubljeni športni trener Jan Kovačič je ambasador zdravja pri podjetju HOFER, kjer s svojimi nasveti v okviru njihove iniciative »My life - skrbimo za svoje zdravje« spodbuja k zdravemu življenjskemu slogu: izvaja zanimive delavnice, pripravlja vsebine oziroma nasvete za boljše počutje in zdravje - od predlogov zdravih obrokov na delovnem mestu, primerov razteznih vaj za posamezna delovna mesta, itd.

 

Pri HOFERju pa so zasnovali tudi vseslovensko družbeno odgovorno akcijo 1, 2, 3, GREMO!, katere namen je spodbujati vsakodnevno aktivnost in skrb za boljše počutje.

 

Skupaj z motivatorjem in voditeljem Markom Potrčem ter športnim strokovnjakom, Janom Kovačičem so oblikovali 17 tedenski program vadbe, s katero bodo skrbeli za boljšo gibljivost, ustrezno opremo in pravilno tehniko teka.

 

Dober trening bo tudi Tek za Kranj, kjer bodo lahko 13. oktobra tudi HOFERjeve sodelavke in  sodelavci izbrali med 3,3 km in 10 km dolgo progo ter tako tudi v praksi poskrbeli za dober trening. Vmes pa še spoznali znamenitosti Kranja.

 

Trener poskrbi za vaše zdravje

 

Ne pozabite, pot do zdravja je kot maraton, je tek na dolge proge. Zato ne podcenjujte majhnih korakov za vaše boljše zdravje. Saj veste, korak za korakom …

Seznam novic