10. oktober 2020

Tek za Kranj tudi s podporo podjetja HOFER

Zadovoljni zaposleni pišejo zgodbo o uspehu in zato si podjetje HOFER za svoje sodelavce in sodelavke že od nekdaj prizadeva oblikovati spodbudno delovno okolje.

 

Poleg certifikata Družini prijazno podjetje, s katerim jim omogoča lažje usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja ter številnih preostalih ugodnosti, veliko pozornost namenja tudi skrbi za zdravje.

 

Tako v okviru lastne iniciative Danes za jutri in pobude My life - skrbimo za svoje zdravje, svoje sodelavke in sodelavce, pa tudi kupce in partnerje, spodbuja k aktivnemu preživljanju prostega časa ter zdravemu življenjskemu slogu. Delavnice za zdravo prehrano, šola teka, cepljenje proti gripi, vsak dan sveže sadje in zelenjava, kava in čaj … Številne ugodnosti in aktivnosti vsekakor pripomorejo k oblikovanju spodbudnega in zdravega delovnega okolja.

 

Podjetje obenem vsako leto krije tudi določen znesek startnin za športne dogodke, sodelujoče tekače in kolesarje ob priložnostih »obleče« v HOFERjevo športno majico ter obdari s športno vrečko »Več kot hitri«.

 

Tudi letos so se tako HOFERjevi sodelavci in sodelavke med drugim skupinsko udeležili že številnih tekaških, kolesarskih in drugih športnih prireditev. Kot sponzor pa se bodo 13. oktobra udeležili tudi gorenjskega tekaškega dogodka, Teka za Kranj in na slikoviti krožni tekaški poti spoznali glavne znamenitosti Kranja.  

Seznam novic