19. sept - 10. oktober 2020

Pogoji prijave

Pogoji oddaje rezultatov 4. Tek za Kranj - Kranj - Memorial Vincenca Drakslerja (udeleženci teka) 

 

 

Z oddajo rezultatov potrjujem, da so vsi podatki na obrazcu resnični. Z oddajo rezultatov izjavljam, da sem tekmoval na lastno odgovornost. Izjavljam tudi, da do organizatorja ne bom uveljavljal kakršnih koli odškodninskih zahtevkov. 

 

 

Z oddajo še soglašam, da lahko organizatorji prireditve vse podatke iz prijavnice, kot tudi rezultate tekmovanja objavijo v sredstvih javnega obveščanja, na spletni strani prireditve ali na družbenih omrežjih, vključno s fotografijami, filmskimi in video posnetki, intervjuji itd., ne da bi zato potreboval posebno dovoljenje ali za objave zahteval kakršno koli povračilo.

 

 

Varovanje osebnih podatkov

 

Z udeležbo dovoljujem, da lahko organizator vse navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za sledeče namene: statistično obdelavo; segmentacijo udeležencev; pošiljanje tekaških in pohodniških vabil, ponudb, obvestil, sporočil, reklamnega gradiva in sponzorskih informacij; za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje naročil v okviru prireditve Tek za Kranj Memorial Vincenca Drakslerja.

 

Z uporabo naše spletne strani soglašate, da Atletski klub Triglav Kranj pridobiva, hrani, obdeluje in uporablja spodnje osebne podatke:
 
  • Osebne podatke s spletnih prijavnih prijavnih obrazcev za udeležbo na prireditvi (ime in priimek, letnica rojstva, naslov, velikost majice, e-naslov, telefon),
  • Osebne podatke, ki jih potrebujemo za pošiljanje e-sporočil (e-naslov). 

 

Strinjam se, da navedene osebne podatke lahko organizator hrani in obdeluje neomejeno oziroma do preklica pisne privolitve udeleženca. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 20/1998 do 126/2007).

 

 

E- novice

S prijavo na prireditev soglašam, da lahko organizator uporabi moj e-naslov za potrebe obveščanja o tekaških in pohodniških sporočilih ter informacijah o sorodnih dogodkih. Več v našem posodobljenem pravilniku zasebnosti. Pri oddaji skupinske prijave soglašam, da lahko organizator uporabi e-naslove prijavljenih članov skupine za potrebe obveščanja o tekaških in pohodniških sporočilih ter informacijah o sorodnih dogodkih. Odjava od e-obveščanja je možna kadarkoli s klikom na odjavno povezavo v katerih koli od prejetih e-sporočil.