10. oktober 2020

Pogoji prijave

Pogoji prijave 3. Tek za Kranj - Kranj 2019

S prijavo potrjujem, da so vsi podatki na prijavnem obrazcu resnični. S prijavo izjavljam, da sem zdrav, vsestransko pripravljen za aktivno udeležbo in zdravniško pregledan. S prijavo potrjujem, da bom tekmoval na lastno odgovornost.

 

Upošteval bom vsa navodila organizatorja. Seznanjen sem z vsemi nevarnostmi in tveganji v zvezi z udeležbo pri tej aktivnosti, in izjavljam, da do organizatorja ne bom uveljavljal kakršnih koli odškodninskih zahtevkov.

 

S prijavo soglašam, da lahko organizatorji prireditve objavijo podatke iz prijavnice in rezultate tekmovanja v sredstvih javnega obveščanja, na spletni strani prireditve in na družabnih omrežjih, vključno s fotografijami, filmskimi in video posnetki, intervjuji itd., ne da bi zato potreboval posebno dovoljenje ali za objave zahteval kakršno koli povračilo.

 

Vračilo štartnine je možno z zdravniškim potrdilom (oz. tekaču, ki je plačal, čeprav so bila plačila že zaprta) najkasneje do 22. 10. 2019. Ob tem zaračunamo administrativne stroške v višini 5 €. Prenos štartnine na drugega tekača je možen do 9. 10. 2019. Prenos je brezplačen.

 

Seznanjen sem, da organizator ni odgovoren za kakršno koli izgubo, materialno škodo, druge zahtevke, izdatke ali stroške, ki bi nastali v zvezi z mojim sodelovanjem na prireditvi. Strinjam se, da bo organizator osebne podatke udeleženca uporabljal in shranjeval skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov in Uredbo o varovanju osebnih podatkov.

 

Varovanje osebnih podatkov

 

Z udeležbo dovoljujem, da organizator lahko navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za sledeče namene: statistične obdelave, segmentacijo kupcev, pošiljanje ponudb, reklamnega gradiva, revij in vabil na druge dogodke, za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje naročil.

 

Z uporabo naše spletne strani soglašate, da Atletski klub Triglav Kranj pridobiva, hrani, obdeluje in uporablja spodnje osebne podatke:
 
  • Osebne podatke s spletnih prijavnih prijavnih obrazcev za udeležbo na prireditvi (ime in priimek, letnica rojstva, naslov, velikost majice, e-naslov, telefon),
  • Osebne podatke, ki jih potrebujemo za pošiljanje e-novic (e-naslov). 

 

Strinjam se, da navedene osebne podatke lahko organizator hrani in obdeluje neomejeno oziroma do preklica pisne privolitve udeleženca. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 20/1998 do 126/2007).

 

 

E- novice

S prijavo na prireditev soglašam, da organizator lahko uporabi moj e-naslov za potrebe obveščanja o novostih in dogodkih. Več v našem posodobljenem pravilniku zasebnosti. Pri oddaji skupinske prijave soglašam, da lahko organizator uporabi e-naslove prijavljenih članov skupine za potrebe obveščanja o novostih in dogodkih. Odjava od e-obveščanja je možna kadarkoli s klikom na odjavno povezavo v katerih koli od prejetih e-obvestil.